Categories
Uncategorized

Junior Pampers aanbieding

Kinderen van anderhalf tot zes jaar oud kunnen Pampers maat 5 dragen. Deze maat wordt ook Junior genoemd en geeft hiermee eigenlijk al aan dat de meeste kinderen die hierin passen al zindelijk zijn. Het gewicht van het kind dat past bij deze maat Pampers is tussen de 11 en 23 kilo. Luiers en luierbroekjes van maat 5 of Junior worden vaker preventief gebruikt dan kleinere luiers voor de echt kleine kindjes. De beste aanbiedingen van dit moment vind je op deze website. Hier worden wekelijks alle soorten en maten aanbiedingen voor Pampers luiers en luierbroekjes verzameld en weergegeven. 

Bijna zindelijke kinderen

Pampers Junior of maat 5 pampers en luierbroekjes zijn er in verschillende series. Dit zijn dezelfde als voor de kleinere maten 3 en 4. De Sleep & Play luiers zijn iets goedkoper, maar prima geschikt om de nacht door te komen voor kinderen die al bijna zindelijk zijn. Als je kindje actief is, is het handig om luierbroekjes te kopen. Deze blijven beter zitten tijdens het bewegen en ze zijn gemakkelijker te wisselen. Door verschillende luiers en broekjes af te wisselen, raakt je kind niet gewend aan continu droog en veilig zijn. Dit stimuleert je kind om zindelijk te worden. 

De juiste maat

Als een maat 5 net te klein wordt, maar een maat 6 nog te groot is, kun je ook kijken naar maat 5+. Deze tussenmaat is juist voor de kinderen die net buiten de twee standaardmaten vallen. Op onze website vind je alle aanbiedingen van het moment voor Pampers maat 5. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief, weet je zeker dat je er op tijd bij bent. Je krijgt de aanbiedingen dan in je mailbox. Bovendien krijg je een Pampers maattabel, waarop alle soorten en maten Pampers in een duidelijk overzicht staan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *