Categories
Uncategorized

Fietsen en steppen

Welk kind wordt nu niet blij van speelgoed? Er is niets leukers dan jarig zijn. Of natuurlijk sinterklaas vieren. Als er maar cadeautjes bij zijn. Waar maak jij je kind blij mee? Overweeg eens een prachtige Trybike Steel. Je kindje is nog vrij klein als hij hier al op kan. Het mooie van dit speelgoed is, dat het meegroeit met je kind. Zo heb je er jaren plezier van. Om het fietsen nog aantrekkelijker te maken, koop je er leuke accessoires bij. Wat denk je van een grappige lichtgevende fietsbel? Of een kussen voor op het stuur? Leuk zijn ook de accessoires die je bevestigt in de spaken. Is jouw kleine meid inmiddels een jaar of 3, dan zal ze dolgelukkig zijn met een heuse fietsmand. Net als mama. Drinken, eten, de knuffel of de pop, alles kan mee. Heb jij een stoere boy of dame in huis, kies dan voor een echte stuntstep. Misschien handig om er meteen een helm bij te kopen?

Speelgoed voor de lange avonden


Is jouw kind al iets ouder, dan gaat hij of zij natuurlijk later naar bed. Buitenspelen is niet handig in de herfst en de winter. De hele avond gamen is ook niet wat je wilt. Zorg daarom voor leuke spelletjes en puzzels in huis. Wie vindt dat nu niet leuk? Gezellig samen rond de tafel met een spel als De Vallende Muur of Paard-opoly. Een absolute aanrader is ook het spel 30 Seconds. Koop je de speciale junioruitvoering, dan hebben ook kinderen veel plezier met dit spel. Genieten jullie ook zo van het maken van legpuzzels? Een Jan van Haasteren puzzel van 1000 stukjes ligt bij jullie zo in elkaar? Voor de jongste kinderen zijn de badpuzzels erg leuk. De foam puzzelstukjes kleven, als ze nat zijn, aan de rand van het bad en aan de muur. Uren speelplezier verzekerd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *