Categories
Uncategorized

4 Manieren om ’s ochtends tijd te besparen

We weten allemaal hoe lastig het kan zijn om ’s ochtends je bed uit te komen, vooral als je geen ochtendmens bent of wanneer je jonge kinderen hebt. Hier zijn een aantal tips die je kunt gebruiken om de ochtend net wat fijner te maken!

Outfits klaar leggen
Elke dag weer een leuke outfit uitkiezen is al een kunst op zich. Je rolt je bed uit, gaat voor de kast staan en na een aantal minuten staren kom je tot de conclusie dat er niks leuks in je kast ligt. Daarnaast heb je ook de kids nog die niet in hun pyjama’s naar school kunnen. Onze tip: leg de avond van te voren alvast de outfits klaar. Dit bespaart je een hoop tijd en stress in de ochtend.

Snooze till you loose
Je ligt heerlijk onder het wol te slapen totdat je droom ineens wordt verstoord door vreselijk gepiep: de wekker. De verleiding is groot dus je drukt toch weer op snoozen. Voor je het weet ben je drie snoozesessies verder en moet je weer haasten om op tijd te komen. De oplossing is simpel. Zet je wekker precies op het tijdstip dat je er uit moet en leg hem ver van je bed. Dit zorgt ervoor dat je er wel uit móét om de wekker uit te zetten. Daarnaast geniet je ook nog eens langer van je rem slaap.

’s Avonds douchen
’s Avonds douchen heeft meerdere voordelen. Om te beginnen met het feit dat het je in de ochtend simpelweg veel tijd bespaart die je weer in andere dingen kan steken. Een ander voordeel is dat het beter is voor de huid om ’s avonds te douchen. Want als jij slaapt, is jouw huid zich aan het herstellen. De olieproductie van het lichaam heeft een piek om één uur ’s nachts en dat gaat het beste als de huid schoon is. En zeg nou zelf, er is niks fijner dan schoon in bed liggen toch?Bereid de lunch voor
Vooral als je kinderen hebt kan het maken van de lunch veel werk zijn, zeker als je iets anders wilt klaarmaken dan een simpele boterham. Zorg ervoor dat je de avond ervoor de lunch al bereidt, een lunchpot is hiervoor een geweldige uitkomst! Yoghurt in de onderkant en de cruesli bovenin zodat het knapperig blijft. De lunchpots van MyMepal zorgen ervoor dat je eten zes tot acht uur warm blijft en tot wel 12 uur koud. Echt een uitkomst dus!

Categories
Uncategorized

Fietsen en steppen

Welk kind wordt nu niet blij van speelgoed? Er is niets leukers dan jarig zijn. Of natuurlijk sinterklaas vieren. Als er maar cadeautjes bij zijn. Waar maak jij je kind blij mee? Overweeg eens een prachtige Trybike Steel. Je kindje is nog vrij klein als hij hier al op kan. Het mooie van dit speelgoed is, dat het meegroeit met je kind. Zo heb je er jaren plezier van. Om het fietsen nog aantrekkelijker te maken, koop je er leuke accessoires bij. Wat denk je van een grappige lichtgevende fietsbel? Of een kussen voor op het stuur? Leuk zijn ook de accessoires die je bevestigt in de spaken. Is jouw kleine meid inmiddels een jaar of 3, dan zal ze dolgelukkig zijn met een heuse fietsmand. Net als mama. Drinken, eten, de knuffel of de pop, alles kan mee. Heb jij een stoere boy of dame in huis, kies dan voor een echte stuntstep. Misschien handig om er meteen een helm bij te kopen?

Speelgoed voor de lange avonden


Is jouw kind al iets ouder, dan gaat hij of zij natuurlijk later naar bed. Buitenspelen is niet handig in de herfst en de winter. De hele avond gamen is ook niet wat je wilt. Zorg daarom voor leuke spelletjes en puzzels in huis. Wie vindt dat nu niet leuk? Gezellig samen rond de tafel met een spel als De Vallende Muur of Paard-opoly. Een absolute aanrader is ook het spel 30 Seconds. Koop je de speciale junioruitvoering, dan hebben ook kinderen veel plezier met dit spel. Genieten jullie ook zo van het maken van legpuzzels? Een Jan van Haasteren puzzel van 1000 stukjes ligt bij jullie zo in elkaar? Voor de jongste kinderen zijn de badpuzzels erg leuk. De foam puzzelstukjes kleven, als ze nat zijn, aan de rand van het bad en aan de muur. Uren speelplezier verzekerd!

Categories
Uncategorized

Spelen gaat vanzelf

Observeer je eigen kind eens een tijdje. Zie je wat hij doet? Waarschijnlijk zit je zoon niet lang stil. Jongens houden van spelen en van veel bewegen. Jongens speelgoed speelt daar goed op in. Koop speelgoed dat past bij de ontwikkeling en de interesse van je kind. Het aanbod aan jongens speelgoed is zo uitgebreid, dat er altijd wel iets te vinden is dat past bij jouw kind. Of hij nu een denker of een doener is, iets passends vind je altijd.

Brede ontwikkeling stimuleren


Kinderen lijken soms vanzelf te ontwikkelen. In veel gevallen is dat ook wel zo. Jij leert je kind niet lopen, maar dat doet hij zelf. Toch kun je met goed jongens speelgoed de ontwikkeling zeker wel stimuleren. Heel belangrijk is bijvoorbeeld de motorische ontwikkeling. Deze stimuleer je door je kind een step of een fiets te geven. De kans is ook heel groot dat je jouw zoon blij maakt met een pedal racer. Dit speelgoed is niet alleen goed voor de conditie en de motoriek, maar bevordert ook het evenwichtsgevoel. 

Stoer jongens speelgoed


Ook meiden zijn soms stoer. Ook jongens houden soms van poppen. Maar over het algemeen zien we dat jongens houden van stoer jongens speelgoed. Ze gaan ook wilder met hun speelgoed om. Geef je een meisje een fort of een tent, dan is ze al snel zuster, moeder of prinses. Spelen jongens met precies dezelfde tent, dan zijn ze soldaat of politieman. Probeer regelmatig speelgoed te kopen dat aansluit bij speelgoed dat je kind al heeft. Blijft die tent al tijden staan en doen ze er niks meer mee? Koop dan eens piratenmunten of een outdoor mes. De kans is groot dat dit jongens speelgoed direct weer nieuwe impulsen geeft voor het spel.

Categories
Uncategorized

Waar moet u rekening mee houden bij het vervangen van glas in kozijnen?

Heeft u oude, tochtige ramen? Het vervangen van een raam is een grote uitgave. Investeren in energiezuinige ramen van goede kwaliteit heeft veel voordelen en levert een goed rendement op. Bij het investeren in het vernieuwen van ramen zijn er belangrijke overwegingen die u moet maken:

4 tips waar u rekening mee moet houden bij het vervangen van uw oude ramen.

1. Het kiezen van het juiste bedrijf voor het installeren van ramen

Hoe uw ramen worden geïnstalleerd is erg belangrijk. Een foutieve installatie kan leiden tot problemen zoals lekkages en waterschade aan uw afwerking en muren. Zorg ervoor dat u voor elk raamrenovatieproject een ervaren, professionele monteur inschakelt. Anders moet u uw ramen misschien eerder dan later weer laten vervangen.

2. Energie-efficiëntie

Dubbel glas of triple glas vermindert de warmteoverdracht in uw huis, waardoor uw verwarmingsystemen – de hoogste bron van energieverbruik in een gemiddeld huis – minder hard hoeven te werken.

3. Materialen waarvan het raam is gemaakt:

Niet alle ramen zijn gelijk. Sommige fabrikanten maken goedkope ramen van materialen van slechte kwaliteit. Zoek een bedrijf dat het fabricageproces van ramen onder de knie heeft.

4. Garantie

Voordat u ramen koopt, vraag het bedrijf naar de garantie. Ze moeten garantie bieden op zowel de producten als de installatie. Bij JLM glas krijgt u maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie.

Categories
Uncategorized

Tips om af te koelen bij warm weer

Het overkomt ons niet vaak, maar zo nu en dan krijgen we in Nederland te maken met een hittegolf. Nederlandse huizen zijn niet gebouwd op hitte, waardoor men het al snel ontzettend warm heeft. Lig jij op warme dagen ook te zweten in je bed en voel jij je moe en lusteloos? Deze tips helpen je met afkoelen bij warm weer. Zo kan jij er deze zomer weer tegenaan.

Drink veel water
Deze tip heb je vast vaker gehoord, maar veel water drinken is ontzettend belangrijk tijdens een hittegolf. Je lichaam verliest vocht door het vele zweten, waardoor je uitdroogt. Uitdroging zorgt voor een droge huid en mond, maar kan ook hoofdpijn en misselijkheid veroorzaken. Niet zo fijn dus. Zorg daarom dat je minimaal twee liter water per dag drinkt, zodat je lichaam genoeg vocht binnenkrijgt.

Koel af met koud water
Water is voor nog veel meer dingen goed dan alleen drinken. Neem een heerlijk koud voetenbad om je lichaam mee af te koelen of leg een koude handdoek in je nek. Heb je een tuin? Dan is de zomer natuurlijk de ideale periode om een lekker verkoelend zwembad op te zetten. 

Licht en luchtig
Op warme dagen is het verstandig om kleding te dragen van luchtig materiaal, denk aan katoen of linnen. Katoen ademt en trekt vocht weg, waardoor je minder kans hebt op zweetplekken. Ook is het verstandig om kleding te dragen met lichte kleuren. Donkere oppervlaktes worden op een zonnige dag namelijk een stuk warmer, doordat ze het licht absorberen. Lichte kleuren reflecteren en hierdoor heb je het dus direct een stuk koeler. Een beige broek of witte jurk is dan ook een uitstekende keuze in de zomer. Vermijd pittig warm eten
Ga op warme dagen voor koude of lauwe gerechten in plaats van voor een warme maaltijd. Hierdoor koel je sneller af. Aangezien je lichaam extra veel vocht nodig heeft op deze dagen is het verstandig om veel groente- en fruitsoorten te eten die rijk zijn aan water. Een frisse salade als maaltijd is een topkeuze. Vermijd bovendien pittig eten, want hierdoor ga je extra zweten. 

Categories
Uncategorized

Jouw tuin gemakkelijk opfleuren? Dit is wat je moet doen!

Het voorjaar is inmiddels alweer begonnen en dat betekent dat het tijd wordt om de tuin weer eens in te gaan. Sommige mensen met groene vingers zullen het heerlijk vinden om weer eens tussen de planten en bloemen te lopen, maar er bestaat ook een groot aantal mensen dat hier toch wat minder op zit te wachten. In dit geval hebben wij een aantal tips hoe jij gemakkelijk jouw tuin kan opfleuren zonder dat het je enorm veel geld, energie en uiteraard tijd kost. Als jij onderstaande tips hanteert, krijg jij gegarandeerd complimenten over ‘hoe mooi de tuin er wel niet bij ligt’. 

Geen onnodige dingen!

Het klinkt zo simpel in een tuin, maar voor veel mensen blijft het lastig om zich eraan te houden. Er kan niet vaak genoeg gezegd worden dat een tuin niet enorm veel onnodige toestanden moet bevatten. 

Als het goed is spreekt het voor zich dat zaken als onkruid en planten die er niet horen gewoon meteen verwijderd worden, maar dit geldt voor sommige mensen ook voor andere dingen. ‘Stick to the basics’, is een term die je in de tuinwereld vaak hoort vallen. Maak het allemaal niet complexer dan nodig is. Misschien vind je het hartstikke leuk om tientallen bloempotten in je tuin te verwerken, maar denk eens aan de hoeveelheid water die je in de zomer kwijt bent, of het werk om al deze bloemen überhaupt elke dag water te geven. Maak het jezelf niet onnodig moeilijk!

…maar het moet er toch leuk uitzien?Nu horen we je al denken: ‘dan is het toch helemaal niet gezellig?’. Jazeker wel! Tegenwoordig bestaat er zo’n verschrikkelijk groot aanbod met allerlei producten om jouw tuin op te fleuren zonder dat het enorm veel moeite kost. Denk eens aan leuke kunstplanten voor buiten of aan een mooie tuinset. Als je goed zoekt, hoef je voor al deze producten geen enorm budget te hebben, je hoeft er weinig tot geen energie in te stoppen, gezien het feit dat het vaak bezorgd wordt en tot slot kost het je amper tijd om alles naar z’n plek te brengen. Op deze manier kun je toch genieten van jouw nieuwe producten en je ‘nieuwe’ tuin zonder dat het je extreem veel geld, tijd en energie heeft gekost.

Categories
Uncategorized

Bespaar vandaag nog geld op je auto

Hoe handig een auto ook is, het is wel een flinke kostenpost. Niet alleen ben je geld kwijt aan brandstof, maar ook aan een autoverzekering en de nodige reparaties. Wil je geld besparen? Volg dan deze tips.

5 slimme tips om geld te besparen op je auto

1. Rijd een klein stukje om voor een goedkoop tankstation

Meestal loont het om een stukje om te rijden voor een goedkoop tankstation. Tanken langs de snelweg is nou eenmaal een stuk duurder dan in een dorp. Helemaal als het tankstation bemand is; je bent dan al snel €0,15 meer kwijt per liter. Let er natuurlijk wel op dat je niet te ver om hoeft te rijden. Anders is de winst minimaal.

2. Carpool vaker met een collega

Naast dat carpoolen gezellig is, kun je door samen te rijden veel kosten besparen. Ook help je door te carpoolen files voorkomen en zorg je voor minder fijnstof in de lucht. Spreek met een collega die in de buurt woont af om samen te rijden. De ene dag rijdt de één, de andere dag de ander. Er zijn ook genoeg handige carpoolplekken die het nóg makkelijker maken om samen te reizen.

3. Controleer de bandenspanning van je banden

Wist je dat je met de juiste bandenspanning tot wel 5% brandstof kunt besparen? Een goede reden om eens in de 2 maanden de bandenspanning te meten. Bij bijna iedere benzinepomp kun je dat gratis doen. Vaak vind je bij de meter een duidelijk overzicht met de meest voorkomende autotypes en de bandenspanning. Deze informatie staat ook in het instructieboekje van je auto.

4. Laat de auto vaker staan

Voor dat kleine stukje naar de supermarkt, het station of de kapper, kun je net zo goed de fiets pakken of lopen. Deze ritjes van een paar kilometer tikken samen namelijk flink aan. Maak met jezelf de afspraak om alleen de auto te gebruiken bij lange afstanden. Je bankrekening is je dankbaar!

5. Koop zomer- en winterbanden

Het lijkt een flinke investering, maar het kopen van zomer- en winterbanden is het geld echt waard. In de zomer rijd je namelijk veiliger op zomerbanden en in de winter op winterbanden. Zelfs all season banden kunnen daar niet tegenop. Nog een reden om deze banden aan te schaffen, is dat je minder brandstof verbruikt en de banden minder snel slijten als je ze bij de juiste temperatuur gebruikt. Hierdoor bespaar je geld.

En hoe voordelig is jouw autoverzekering?

Het is altijd verstandig om eens in de zoveel tijd kritisch naar je autoverzekering te kijken. Kijk bijvoorbeeld op een vergelijkingssite welke verzekering het beste past bij jou en je auto en welke het goedkoopste is. De verzekeringen van InShared staan bekend als één van de voordeligste. Bereken vandaag nog de premie voor je autoverzekering.
Categories
Uncategorized

Waarom je een robuuste tafel moet nemen

De huis een totale make-over geven is helemaal geweldig, maar het kost ook aardig wat geld. Een andere oplossing is een paar meubels en accessoires vervangen, op deze manier kan je huis er al heel anders uit zien. Maar, als je nieuwe meubels aanschaft met je het wel afstemmen met de meubels die in je huis blijven staan. Het mooist is namelijk als het een geheel wordt. Als je bijvoorbeeld een nieuwe eettafel aanschaft denk er dan goed over na of je een ronde wil, rechthoekig of bijvoorbeeld een bartafel. Het zou namelijk jammer zijn als de soort tafel niet past in je huis. Wil je meer weten over eettafels? Lees dan snel verder!

De keuze is reuze

Een eettafel is de plek waar je heerlijk kan genieten van een ontbijtje met je gezin, een borrel met je vrienden of het kan als werkplek dienen. Denk daarom goed na over het gebruik van de tafel, heb je nog jonge kinderen die graag knutselen? Neem dan een tafelblad wat makkelijk afneembaar is. Als je over het praktische gedeelte hebt nagedacht kan je daar verder op borduren en de perfecte tafel uit zoeken. Robuuste eettafels zijn tafels die geweldig zullen staan. Dit komt door de rauwe industriële uitstraling. Met een robuuste tafel heb je zeker een eyecatcher in je huis!

Welke poten kies jij?

Heb je een tafel gezien, en vind je het tafelblad helemaal geweldig, maar de poten verschrikkelijk? Niet getreurd! Het is namelijk vaak mogelijk om een tafel samen te stellen helemaal naar jouw smaak. Wil je zwarte stalen poten? Of gewoon houten poten? Wil je de poten in het midden? Of juist aan de zijkant? Er zijn veel punten om over na te denken, maar een ding wat zeker is; binnenkort staat de perfecte tafel bij jou in huis!

De prijs De prijs speelt een grote rol. Je wilt natuurlijk niet dat het de spuitgaten uit loopt. Daarom wordt er vaak voor een goedkopere optie gekozen. Maar, op lange termijn hoeft dit niet altijd het goedkoopst te zijn. Het kan maar zo zijn dat de goedkopere tafel binnen te kotste keren kapot is. Maar ook de kleinste dingen kunnen al goedkoop ogen, bijvoorbeeld dat er snel kringen en krassen op komen. Koop daarom niet altijd het goedkoopste, maar kies de tafel met de beste kwaliteit. Wil je graag een tafel met een perfecte prijs kwaliteit verhouding? Kijk dan eens op de website van Mokana!

Categories
Uncategorized

Deze kerstversiering mag je echt niet missen in je huis!

Het is bijna weer zo ver, de meest sfeervolle en gezelligste tijd van het jaar; kerstmis! De twee dagen kerst zitten altijd vol gezelligheid en blijheid, maar de aanloop er naar toe is ook altijd geweldig. De kerstnummers worden in oktober voor het eerst weer door de boxen geblazen, de glitterjurkjes en pakken worden ingeslagen en de kerstboom wordt weer opgezet. Maar wat niet mag ontbreken is verlichting en kerstaccessoires. Heb je deze nog niet thuis? En wil je weten wat je echt niet mag missen? Lees dan snel verder! 

Kerstkransen 

Een kerstkrans is een kerstversiering die al jaren wordt gebruikt. Een kerstkrans is verkrijgbaar in diverse varianten, maar wat er altijd wel in verwerkt is zijn takken van de kerstboom. De originele kleuren zijn vaak rood, wit en groen. Maar de laatste tijd zijn de ook in moderne varianten verkrijgbaar. Daarnaast is een kerstkrans zeer gemakkelijk zelf te maken, leuk om dit op te pakken samen met je kinderen of je vrienden!

Verlichting

Het item wat echt voor gezelligheid zorgt is verlichting. Als je kerstboom mooi verlicht is kan je er echt van genieten. De verlichting zorgt in de donkere dagen namelijk toch nog voor een fijne sfeer. Maar niet alleen de kerstboom hoeft verlicht te zijn, je kan namelijk op meerdere items mooi verlichten. Denk aan de kerstdecoratie op de salontafel, lampjes voor het raam of zelfs verlichting buiten! Helaas wordt er minder snel verlichting buiten uitgestald, wat eigenlijk heel jammer is, want hoe leuk is het als je door een straat heen rijdt met allemaal mooie verlichting? Gelukkig hebben wij hier een makkelijke, sfeervolle en mooie oplossing voor; een deurkerstboom. Dit is een verlichte kersboom die je aan je voordeur kan bevestigen. Binnen 5 minuten heb je de boom staan en je huis ziet er gelijk een stuk gezellig uit!

Fairybell Ben je benieuwd hoe een deurkerstboom er uit ziet? Neem dan eens een kijkje op de website van Fairybell. Deze partij heeft namelijk verschillende verlichte buitenkerstbomen in hun assortiment. Op deze manier ziet jouw voortuin er fantastische uit!

Categories
Uncategorized

Junior Pampers aanbieding

Kinderen van anderhalf tot zes jaar oud kunnen Pampers maat 5 dragen. Deze maat wordt ook Junior genoemd en geeft hiermee eigenlijk al aan dat de meeste kinderen die hierin passen al zindelijk zijn. Het gewicht van het kind dat past bij deze maat Pampers is tussen de 11 en 23 kilo. Luiers en luierbroekjes van maat 5 of Junior worden vaker preventief gebruikt dan kleinere luiers voor de echt kleine kindjes. De beste aanbiedingen van dit moment vind je op deze website. Hier worden wekelijks alle soorten en maten aanbiedingen voor Pampers luiers en luierbroekjes verzameld en weergegeven. 

Bijna zindelijke kinderen

Pampers Junior of maat 5 pampers en luierbroekjes zijn er in verschillende series. Dit zijn dezelfde als voor de kleinere maten 3 en 4. De Sleep & Play luiers zijn iets goedkoper, maar prima geschikt om de nacht door te komen voor kinderen die al bijna zindelijk zijn. Als je kindje actief is, is het handig om luierbroekjes te kopen. Deze blijven beter zitten tijdens het bewegen en ze zijn gemakkelijker te wisselen. Door verschillende luiers en broekjes af te wisselen, raakt je kind niet gewend aan continu droog en veilig zijn. Dit stimuleert je kind om zindelijk te worden. 

De juiste maat

Als een maat 5 net te klein wordt, maar een maat 6 nog te groot is, kun je ook kijken naar maat 5+. Deze tussenmaat is juist voor de kinderen die net buiten de twee standaardmaten vallen. Op onze website vind je alle aanbiedingen van het moment voor Pampers maat 5. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief, weet je zeker dat je er op tijd bij bent. Je krijgt de aanbiedingen dan in je mailbox. Bovendien krijg je een Pampers maattabel, waarop alle soorten en maten Pampers in een duidelijk overzicht staan.