Categories
Uncategorized

Deze kerstversiering mag je echt niet missen in je huis!

Het is bijna weer zo ver, de meest sfeervolle en gezelligste tijd van het jaar; kerstmis! De twee dagen kerst zitten altijd vol gezelligheid en blijheid, maar de aanloop er naar toe is ook altijd geweldig. De kerstnummers worden in oktober voor het eerst weer door de boxen geblazen, de glitterjurkjes en pakken worden ingeslagen en de kerstboom wordt weer opgezet. Maar wat niet mag ontbreken is verlichting en kerstaccessoires. Heb je deze nog niet thuis? En wil je weten wat je echt niet mag missen? Lees dan snel verder! 

Kerstkransen 

Een kerstkrans is een kerstversiering die al jaren wordt gebruikt. Een kerstkrans is verkrijgbaar in diverse varianten, maar wat er altijd wel in verwerkt is zijn takken van de kerstboom. De originele kleuren zijn vaak rood, wit en groen. Maar de laatste tijd zijn de ook in moderne varianten verkrijgbaar. Daarnaast is een kerstkrans zeer gemakkelijk zelf te maken, leuk om dit op te pakken samen met je kinderen of je vrienden!

Verlichting

Het item wat echt voor gezelligheid zorgt is verlichting. Als je kerstboom mooi verlicht is kan je er echt van genieten. De verlichting zorgt in de donkere dagen namelijk toch nog voor een fijne sfeer. Maar niet alleen de kerstboom hoeft verlicht te zijn, je kan namelijk op meerdere items mooi verlichten. Denk aan de kerstdecoratie op de salontafel, lampjes voor het raam of zelfs verlichting buiten! Helaas wordt er minder snel verlichting buiten uitgestald, wat eigenlijk heel jammer is, want hoe leuk is het als je door een straat heen rijdt met allemaal mooie verlichting? Gelukkig hebben wij hier een makkelijke, sfeervolle en mooie oplossing voor; een deurkerstboom. Dit is een verlichte kersboom die je aan je voordeur kan bevestigen. Binnen 5 minuten heb je de boom staan en je huis ziet er gelijk een stuk gezellig uit!

Fairybell Ben je benieuwd hoe een deurkerstboom er uit ziet? Neem dan eens een kijkje op de website van Fairybell. Deze partij heeft namelijk verschillende verlichte buitenkerstbomen in hun assortiment. Op deze manier ziet jouw voortuin er fantastische uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *