Categories
Uncategorized

Spelen gaat vanzelf

Observeer je eigen kind eens een tijdje. Zie je wat hij doet? Waarschijnlijk zit je zoon niet lang stil. Jongens houden van spelen en van veel bewegen. Jongens speelgoed speelt daar goed op in. Koop speelgoed dat past bij de ontwikkeling en de interesse van je kind. Het aanbod aan jongens speelgoed is zo uitgebreid, dat er altijd wel iets te vinden is dat past bij jouw kind. Of hij nu een denker of een doener is, iets passends vind je altijd.

Brede ontwikkeling stimuleren


Kinderen lijken soms vanzelf te ontwikkelen. In veel gevallen is dat ook wel zo. Jij leert je kind niet lopen, maar dat doet hij zelf. Toch kun je met goed jongens speelgoed de ontwikkeling zeker wel stimuleren. Heel belangrijk is bijvoorbeeld de motorische ontwikkeling. Deze stimuleer je door je kind een step of een fiets te geven. De kans is ook heel groot dat je jouw zoon blij maakt met een pedal racer. Dit speelgoed is niet alleen goed voor de conditie en de motoriek, maar bevordert ook het evenwichtsgevoel. 

Stoer jongens speelgoed


Ook meiden zijn soms stoer. Ook jongens houden soms van poppen. Maar over het algemeen zien we dat jongens houden van stoer jongens speelgoed. Ze gaan ook wilder met hun speelgoed om. Geef je een meisje een fort of een tent, dan is ze al snel zuster, moeder of prinses. Spelen jongens met precies dezelfde tent, dan zijn ze soldaat of politieman. Probeer regelmatig speelgoed te kopen dat aansluit bij speelgoed dat je kind al heeft. Blijft die tent al tijden staan en doen ze er niks meer mee? Koop dan eens piratenmunten of een outdoor mes. De kans is groot dat dit jongens speelgoed direct weer nieuwe impulsen geeft voor het spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *