Categories
Uncategorized

4 Manieren om ’s ochtends tijd te besparen

We weten allemaal hoe lastig het kan zijn om ’s ochtends je bed uit te komen, vooral als je geen ochtendmens bent of wanneer je jonge kinderen hebt. Hier zijn een aantal tips die je kunt gebruiken om de ochtend net wat fijner te maken!

Outfits klaar leggen
Elke dag weer een leuke outfit uitkiezen is al een kunst op zich. Je rolt je bed uit, gaat voor de kast staan en na een aantal minuten staren kom je tot de conclusie dat er niks leuks in je kast ligt. Daarnaast heb je ook de kids nog die niet in hun pyjama’s naar school kunnen. Onze tip: leg de avond van te voren alvast de outfits klaar. Dit bespaart je een hoop tijd en stress in de ochtend.

Snooze till you loose
Je ligt heerlijk onder het wol te slapen totdat je droom ineens wordt verstoord door vreselijk gepiep: de wekker. De verleiding is groot dus je drukt toch weer op snoozen. Voor je het weet ben je drie snoozesessies verder en moet je weer haasten om op tijd te komen. De oplossing is simpel. Zet je wekker precies op het tijdstip dat je er uit moet en leg hem ver van je bed. Dit zorgt ervoor dat je er wel uit móét om de wekker uit te zetten. Daarnaast geniet je ook nog eens langer van je rem slaap.

’s Avonds douchen
’s Avonds douchen heeft meerdere voordelen. Om te beginnen met het feit dat het je in de ochtend simpelweg veel tijd bespaart die je weer in andere dingen kan steken. Een ander voordeel is dat het beter is voor de huid om ’s avonds te douchen. Want als jij slaapt, is jouw huid zich aan het herstellen. De olieproductie van het lichaam heeft een piek om één uur ’s nachts en dat gaat het beste als de huid schoon is. En zeg nou zelf, er is niks fijner dan schoon in bed liggen toch?Bereid de lunch voor
Vooral als je kinderen hebt kan het maken van de lunch veel werk zijn, zeker als je iets anders wilt klaarmaken dan een simpele boterham. Zorg ervoor dat je de avond ervoor de lunch al bereidt, een lunchpot is hiervoor een geweldige uitkomst! Yoghurt in de onderkant en de cruesli bovenin zodat het knapperig blijft. De lunchpots van MyMepal zorgen ervoor dat je eten zes tot acht uur warm blijft en tot wel 12 uur koud. Echt een uitkomst dus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *